دست گرمی


  • محدودیت زمان: ۱ ثانیه
  • محدودیت حافظه: ۲۵۶ مگابایت

برنامه‌ای بنویسید که ۴ عدد از ورودی بگیرد و حاصل جمع، میانگین، حاصل ضرب، عضو بیشینه و عضو کمینه را در خروجی چاپ کند.

ورودی🔗

در هر یک از چهار خط ورودی یک عدد صحیح آمده است که قدر مطلق هیچ یک از آن ها از ۱۰۰۰ بیشتر نیست.

خروجی🔗

خروجی پنج خط است که به ترتیب مجموع اعداد، میانگین، ضرب، بیشینه و کمینه‌ی باید در آن‌ها چاپ شوند. نحوه‌ی خروجی دادن به این صورت است که مانند نمونه‌ی پایین باید اول نام خروجی مورد نظر سپس یک فاصله، دونقطه، فاصله‌ی مجدد و در آخر عدد مورد نظر با دقیقا ۶ رقم اعشار چاپ شود.

مثال🔗

ورودی نمونه🔗

1
2
3
4
Plain text

خروجی نمونه🔗

Sum : 10.000000
Average : 2.500000
Product : 24.000000
MAX : 4.000000
MIN : 1.000000
Plain text

چاق یا لاغر؟


  • محدودیت زمان: ۰.۵ ثانیه
  • محدودیت حافظه: ۲۵۶ مگابایت

برای مشخص کردن اینکه یک فرد اضافه وزن دارد یا خیر از یک مقیاس به نام BodyMassIndex(BMI)BodyMassIndex(BMI) استفاده می‌شود. این مقیاس از طریق رابطه زیر محاسبه می‌شود و طبق جدول زیر ارزش‌گذاری می‌گردد: BMI=WeightInKilogramsHeightInMeters×HeightInMetersBMI = \frac{WeightInKilograms}{HeightInMeters \times HeightInMeters}

برنامه‌ای بنویسید که با گرفتن وزن برحسب کیلوگرم و قد برحسب متر به ترتیب مقدار BMIBMI کاربر را محاسبه کند و آن را تا دو رقم اعشار چاپ کند و با توجه به بازه‌ی قرار گرفتن عدد محاسبه شده و جدول زیر پیغام مناسب در رابطه با تناسب اندام کاربر بدهد.

  • Underweight: BMI<18.5BMI < 18.5
  • Normal: 18.5BMI<2518.5 \le BMI < 25
  • Overweight: 25BMI<3025 \le BMI < 30
  • Obese: 30BMI30 \le BMI

ورودی🔗

در خط اول ورودی عدد طبیعی nn آمده‌است که نشان‌دهنده‌ی وزن فرد می‌باشد.

در خط دوم ورودی عدد حقیقی mm با حداکثر دو رقم اعشار آمده‌است که نشان دهنده‌ی قد فرد است. 1n200 1 \le n \le 200 1m10 1 \le m \le 10

خروجی🔗

در خط اول خروجی باید یک عدد که نشان دهنده BMIBMI فرد است، با دقیقا دو رقم اعشار چاپ شود.سپس در خط دوم باید پیغام مناسب در رابطه با تناسب اندام کاربر چاپ شود.

مثال🔗

ورودی نمونه🔗

93
1.71
Plain text

خروجی نمونه🔗

31.80
Obese
Plain text

بازی با کلمات


  • محدودیت زمان: ۰.۵ ثانیه
  • محدودیت حافظه: ۲۵۶ مگابایت

در این سوال باید برنامه‌ای بنویسید که nn کلمه از ورودی دریافت کرده و ترتیب کلمات آن را برعکس کند و در خروجی چاپ کند.

ورودی🔗

در سطر اول ورودی nn می‌آید که نمایانگر تعداد کلمات است. در سطر دوم ورودی nn کلمه می‌آید که با فاصله از هم جدا شده‌اند. کاراکترهای به کار رفته در این کلمات حروف کوچک و بزرگ انگلیسی می‌باشند. مجموع طول تمام کلمه‌ها از 1000 کاراکتر بیشتر نیست. 1n100 1 \le n \le 100

خروجی🔗

در تنها سطر خروجی کلمات داده شده را به ترتیب برعکس ورودی چاپ کنید. دقت کنید که کوچک و بزرگ بودن حروف خروجی باید مانند حروف ورودی باشد.

مثال🔗

ورودی نمونه🔗

11
I Am from Iran it iS rainy and i like rain
Plain text

خروجی نمونه🔗

rain like i and rainy iS it Iran from Am I
Plain text

لجستیک دیجیکالا


  • محدودیت زمان: ۰.۵ ثانیه
  • محدودیت حافظه: ۲۵۶ مگابایت

دیجیکالا برای ارسال بسته‌های سنگین مانند یخچال و غیره نیاز به دقیقاً دو نفر دارد که بتوانند بسته را جابه‌جا کنند. از این رو دو نفر را به عنوان پیک استخدام کرده است. هر کدام از این دو نفر در بازه‌هایی از روز‌های ماه می‌توانند سر کار بروند. حالا مسئولین دیجیکالا می‌خواهند بدانند که در چند روز از ماه آنها می‌توانند بسته‌های سنگین را ارسال کنند.

ورودی🔗

در سطر اول ورودی دو عدد nn و mm‌ می‌آید که به ترتیب نمایانگر تعداد بازه‌هایی است که پیک اول و دوم سر کار می‌آیند. سپس در nn خط بعدی در هر خط یک بازه‌‌ی کاری پیک اول می‌آید. بعد از آن در هر یک از mm خط بعدی یکی از بازه‌های کاری پیک دوم می‌آید. همچنین نحوه ورودی دادن بازه‌ها به این شکل است:

در یک خط دو عدد ll و rr می‌آید که اولی نمایانگر شروع بازه و دومی نمایانگر پایان بازه می‌باشد.1n,m10 1 \le n,m \le 10 1lr30 1 \le l \le r \le 30

دقت کنید که هیچ کدام از دو بازه‌ی یک پیک با هم اشتراک ندارند. همچنین تمام بازه‌ها شامل نقطه‌ی شروع و پایان نیز می‌شوند. همچنین توجه کنید که در ورودی هیچ یک از بازه‌های کاری یک پیک دو بار نخواهد آمد.

خروجی🔗

در تنها خط خروجی تعداد روزهایی را که دیجیکالا می‌تواند بسته‌ی سنگین ارسال کند را خروجی دهید.

مثال🔗

ورودی نمونه ۱🔗

3 2
1 8
9 15
18 25
15 20
8 10
Plain text

خروجی نمونه ۱🔗

7
Plain text

توضیح: روزهایی که دیجیکالا می‌تواند بسته‌ی سنگین ارسال کند:

8 ، 9 ، 10 ، 15 ، 18 ، 19 ، 20

توپ و کیسه


  • محدودیت زمان: ۰.۵ ثانیه
  • محدودیت حافظه: ۲۵۶ مگابایت

بد خواه، بدِ مردم را میخواهد. از این رو بر آن شده است که مردم را سرگرم کند و وقتشان را تلف کند تا به کار های مهم زندگی نرسند. او ابتدا مردم را به یک اتاق دعوت می‌کند. سپس کیسه ای را با mm توپ سیاه و nn توپ سفید پر میکند. سپس از شخصی میخواهد تا دو توپ از کیسه بیرون بیاورد. اگر دو توپ هم رنگ بودند، یک توپ سفید جدید در داخل کیسه بیاندازد و اگر همرنگ نبودند، یک توپ سیاه جدید داخل کیسه بیاندازد. سپس دو توپ خارج شده را دور بیاندازد. آن شخص باید اینقدر این کار را تکرار کند تا دقیقاً یک توپ داخل کیسه باقی بماند. بعد از اینکه بد خواه از کسی خواهش کرد که او این کار را انجام دهد، قبل از این که آن شخص شروع به انجام کار کند بدخواه از آن اتاق بیرون رفته و وقتی که دقیقا یک توپ در کیسه باقی مانده بود به اتاق برمیگردد. دقت کنید که بدخواه از ترتیب بیرون آوردن توپ‌ها بی اطلاع است و تنها nn و mm را میداند. از آنجایی که بدخواه دنبال سرگرم کردن مردم است، میخواهد رنگ توپ داخل کیسه را پیش‌بینی کند. اما از آنجایی که ذاتاً آدم بی‌هنریست، توانایی انجام این کار را ندارد. از این رو بر آن شده است که از شما کمک بگیرد و از شما می‌خواهد که رنگ توپ را فقط با دانستن nn و mm برای او پیش بینی کنید یا به او بگویید امکان پیش‌بینی وجود ندارد زیرا امکان دارد توپ باقی‌مانده سفید یا سیاه (بسته به ترتیب بیرون آوردن توپ‌ها) باشد تا او بتواند با انجام حرکات موزون مردم را سرگرم کند تا ناتوانی او در پیش‌بینی را فراموش کنند.

ورودی🔗

سطر اول ورودی شامل دو عدد mm و nn است که به ترتیب نشان دهنده‌ ی تعداد توپ‌های سیاه و تعداد توپ‌های سفید اند. 1m,n1000 000 000 1 \le m,n \le 1000\ 000\ 000

خروجی🔗

تنها سطر خروجی باید شامل یک کلمه باشد:

  • whitewhite : به معنای اینکه توپ آخر سفید است.
  • blackblack : به معنای اینکه توپ آخر سیاه است.
  • nopredictionno prediction : به معنای اینکه امکان پیش‌بینی وجود ندارد.

مثال🔗

ورودی نمونه ۱🔗

2 2
Plain text

خروجی نمونه ۱🔗

white
Plain text

ورودی نمونه ۲🔗

3 6
Plain text

خروجی نمونه ۲🔗

black
Plain text

زرافه


  • محدودیت زمان: ۱ ثانیه
  • محدودیت حافظه: ۲۵۶ مگابایت

زرافه به تازگی تعدادی از زبان های بیگانگان (موجودات فضایی!) را کشف کردەاست. هر یک از زبان ها دارای یک الفبا بوده و هر کدام از این الفباها دارای هزاران حرف هستند. در هر زبان نیز به صورت عجیبی همەی کلمات به یک اندازه هستند (تعداد حرف برابر دارند).

بیگانگان دوست دارند که کلمات شان زیبا باشد؛ بدین معناکه برای ii‐اُمین حرف از الفبای nn حرفی شان، چنانچه: 2×i>n2 \times i > n آنگاه این حرف می تواند حرف آخر یک کلمه باشد یا جلوی این حرف، هر حرف دیگری (حتی خودش) قرار بگیرد. و اگر:2×in 2 \times i \le n آنگاه این حرف نمی تواند آخر یک کلمه باشد و حرف بعدی آن نیز در کلمه می تواند حرف jj-اُم باشد اگر و تنها اگر 2×ij 2 \times i \le j حال زرافه می خواهد بداند در یک زبان با nn حرف الفبا که طول هر کلمەاش mm است، چند کلمەی مختلف وجود دارد؟
از آن جا که این عدد می تواند بسیار بزرگ باشد، باقی ماندەی این عدد بر 108+7{10}^{8} + {7} را چاپ کنید. 1t51 \le t \le 5 1n105 1 \le n \le 10^5 1m51051 \le m \le 5*10^5

ورودی🔗

خط اول ورودی، مقدار tt نشان دهندەی تعداد سناریوهاست.
در tt خط بعدی، در هر خط یک سناریو آمده که در آن دو عدد nn و mm با فاصله پشت سر هم آمدەاند.

خروجی🔗

برای هر سناریو، باقی ماندەی تعداد کلمات ممکن در آن زبان را بر 108+7{10}^{8} + {7} بنویسید.

مثال🔗

ورودی نمونه ۱🔗

3
1 3
2 3
3 2
Plain text

خروجی نمونه ۱🔗

1
3
6
Plain text