بانک شهر سوییشرت بالا (همسایه شهر باب اسفنجی اینا) تصمیم گرفته که خیلی آهسته به سمت الکترونیکی شدن پیش بره! اولین گامی که در این راستا میخواد برداره اینه که عملیاتهای ابتداییشون مثل ایجاد حساب و انجام تراکنش رو الکترونیکی انجام بدن. برای این کار از عبدالله پسر ایمان (عبدالله بن ایمان) کمک خواستند و عبدالله پسر ایمان (Abdollah Pesar Iman) سیستمی طراحی کرد که این کار رو براشون انجام بده و اسمش رو به صورت مخفف نام خودش گذاشت، API.
از خوش مزه بازی که بگذریم، این API قراره این ۳ تا متد (Method) رو داشته باشه:
1. `add_account`
این متد یک نام ورودی میگیره و یک حساب برای شخصی با اون نام ایجاد میکنه. در خروجی هم آیدی - `id` اون حساب رو بر میگردونه.
آیدی حساب ها چیزی هست که در بقیه متد ها ازش استفاده میشه و طبیعتا باید یکتا باشه. یعنی هیچ ۲ نفری آیدی یکسانی نداشته باشند. اما لزومی نداره آیدی ها ترتیب خاصی داشته باشند...
2. `add_transaction`
این متد یک آیدی حساب و یک مقدار عددی (بین -۵۰ تا +۵۰) ورودی میگیره و کاری که انجام میده اینه که اون مقدار پول به حساب اون آدم اضافه می کنه. (یا اگه مقدار منفی باشه، کم میکنه) و `id` تراکنش را برمیگرداند. تراکنشها به ترتیب ایجاد شدن، `id` های ۱ و ۲ و ۳ و ... میگیرند.
3. `get_info`
این متد یک آیدی حساب میگیره و میزان پولی که در حال حاضر در حساب اون شخص وجود داره رو چاپ می کنه.
برای توضیحات کامل تر نام ورودی های متد ها پاراگراف پایین را ملاحظه کنید.
* کد شما باید خروجی موردنظر رو در صفحه چاپ کند. بدون چیز اضافی ای! می توانید از دستور echo استفاده کنید...
* برنامه شما قرار است یک API باشد، در نتیجه به URL نیازمند هستید. در ابتدای کد خود این خط را اضافه کنید:
```
include 'env.php';
```
در فایل `env.php` کدی مشابه کد زیر است (متغییر `URL` میتواند مقادیر متفاوتی داشته باشد).
```
<?php $URL="get_info?account=10"; ?>
```
در این صورت، یک متغیر با نام `$URL` (با حروف بزرگ) در برنامه تان قابل استفاده خواهد بود. این متغیر حاوی `url` از بعد از نام دامنه خواهد بود.
مثال هایی از مقادیر `$URL` که به برنامه ورودی داده می شود:
```
add_account?name=ali
add_transaction?account=157&amount=44
get_info?account=157
```
در این مثال خط اول 157 را به عنوان خروجی چاپ کرده است. خط دوم آیدی تراکنش را (مثلا 10) چاپ کرده است. و خط سوم 44 چاپ کرده است.
در این سوال دیتابیس در اختیار ندارید و همچنین نمی توانید از متغیر های درون برنامه استفاده کنید زیرا برای هر url مانند یک کد `php` واقعی، برنامه بسته و مجددا اجرا خواهد شد. برای ذخیره اطلاعات می توانید از فایل استفاده کنید و فایل ایجاد کنید.
**آنچه باید آپلود کنید:**
یک فایل zip که در آن فایل `solution.php` قرار دارد و در این فایل خواستههای مسئله را پیاده سازی نمایید (توجه نمایید که در خط اول برنامه `include 'env.php';` را قرار داده باشید).
```
<Your-zip-name>.zip
└── solution.php
```