+ محدودیت زمان: ۱ ثانیه
+ محدودیت حافظه: ۶۴ مگابایت
----------
هر یک از فروشگاهها در دیجیکالاجت حوزه سرویسدهی محدودی دارند. در این سوال به شما حالت سادهای از نواحی سرویسدهی تعدادی از فروشگاههای دیجیکالا جت به صورت دو عدد طبیعی $start$ و $end$ داده میشود؛ به این معنا که تمام نواحی بین این دو عدد تحت پوشش آن فروشگاه است؛ دقت کنید که هر ناحیه با یک عدد طبیعی مشخص میشود. از طرف دیگر دو ناحیه آغازین و پایانی نیز به شما داده میشود. شما میبایست اگر تمامی نواحی از ناحیه
آغازین تا ناحیه پایانی تحت پوشش حداقل یکی از فروشگاههای داده شده باشد، مقدار `true` و
در غیر اینصورت مقدار `false` را بازگردانید. (به کوچک و بزرگ بودن حروف توجه کنید!)
یک ناحیه $x$ توسط یک فروشگاه، سرویسدهی میشود اگر
$$start_i \leq x \leq end_i$$ باشد.
# ورودی
در خط اول ورودی، عدد طبیعی $n$ به عنوان تعداد فروشگاهها داده میشود.
$$1 \leq n \leq 50$$
در $n$ خط بعدی، در هر خط دو عدد صحیح که با یک فاصله از هم جدا شدهاند که نشاندهندهی شروع ناحیه تحت پوشش و پایان ناحیه تحت پوشش هر فروشگاه است، داده میشود.
$$1 \leq start_i \leq end_i \leq 50$$
در خط آخر دو، در هر سطر یک عدد صحیح آمده است که به ترتیب نشاندهندهی ناحیه آغازین و ناحیه پایانی است، داده میشود.
$$1 \leq Initial \ area \leq final \ area \leq 50$$
# خروجی
تنها خط خروجی باید شامل عبارت `true` یا `false` باشد که نشاندهنده آن است که آیا تمامی نواحی از ناحیه آغازین تا ناحیه پایانی تحت پوشش حداقل یکی از فروشگاههای داده شده هستند یا نه.
# مثالها
## ورودی نمونه ۱
```
3
1 2
3 4
5 6
2
5
```
## خروجی نمونه ۱
```
true
```
تمامی نواحی بین ۲ تا ۵ پوشش داده میشوند.
+ ناحیه ۲ توسط فروشگاه اول پوشش داده میشود.
+ ناحیه ۳ و ۴ توسط فروشگاه دوم پوشش داده میشوند.
+ ناحیه ۵ توسط فروشگاه سوم پوشش داده میشود.
## ورودی نمونه ۲
```
2
1 10
10 20
21
21
```
## خروجی نمونه ۲
```
false
```
ناحیه ۲۱ توسط هیچکدام از فروشگاهها پوشش داده نمیشود.
نواحی سرویسدهی
+ محدودیت زمان: ۱ ثانیه
+ محدودیت حافظه: ۶۴ مگابایت
----------
دیجیکالا در پروموشن نوروز خودش یک تخفیف ویژه برای برنامهنویسان در نظر گرفته است. کاربران با وارد شدن به صفحهی این پروموشن، لیستی از کالاها و تخفیفهای عمومی را میبینند، اما دیجیکالا اعلام کرده است که هرکسی که بتواند به ازای هر سریالی که در این لیست هست، کوچیکترین سریال بزرگتر با کاراکترهای همون
سریال را پیدا کند، میتواند یک تخفیف ۹۰٪ی روی تمام محصولات بگیرد. سریالهای کالاهای دیجیکالا رشتههایی از حروف انگلیسی a-z (همهی حروف کوچک) هستند و برای مقایسهی کوچیکتر/بزرگتر آنها از ترتیب حروف الفبا استفاده میشود. برای مثال کلمهی $ba$ از کلمهی $ab$ بزرگتر است و کلمهی $zas$ از کلمهی $zsa$ کوچکتر است.
# ورودی
در خط اول ورودی $n$ که تعداد سریالهای پروموشون هست و در $n$ خط بعدی در هر خط $w$ به عنوان یک سریال داده میشوند.
$$1 \leq n \leq 1000$$
$$1 \leq length(w) \leq 100$$
# خروجی
خروجی شامل $n$ خط است که در هر خط در صورتی که رشتهی مورد نظر وجود دارد، رشته و در غیر این صورت عبارت `no answer` چاپ میشود.
# مثال
## ورودی نمونه
```
4
acs
lgeuvf
dqwrmse
zwsked
```
## خروجی نمونه
```
asc
lgevfu
dqwrsem
no answer
```
در این نمونه، ترکیب بعد از `acs` برابر `asc` است. تنها با جابجایی همین دو حرف کلمهی بعدی تشکیل میشود. در کلمهی `lgeuvf` تنها با تبدیل `uvf` به `vfu`، رشتهی بعدی به دست میآید. در کلمهی `zwsked`، چون حروف به صورت کاملا نزولی مرتب شدهاند، ترکیب کلمات در بزرگترین حالت خود قرار دارد.
پروموشن نوروز
+ محدودیت زمان: ۱ ثانیه
+ محدودیت حافظه: ۶۴ مگابایت
----------
مرکز سورتینگ دیجیکالا دارای مجموعهای از نقالهها برای سورت اتوماتیک بستهها است. هر کدام از این نقالهها از تعدادی استوانهی چرخنده یا رولر مجاور هم تشکیل شدهاند به نحوی که هر رولر میتواند یک بسته را به رولرهای سمت راست، چپ، جلو و عقب خود منتقل کند. توجه داشته باشید که ممکن است یک نقاله شامل یک تک رولر باشد. هر نقاله یک نقطهی شروع و یک نقطهی پایان دارد. هر دو رولر که از یک سمت با هم مجاور باشند، عضو یک نقاله هستند.
برای کنترل آلودگی صوتی مرکز سورتینگ تصمیم گرفته شد هر نقاله توسط یک و فقط یک کیوسک عایق صدا احاطه شود.
کیوسکها به صورت مکعب مستطیلهایی هستند که بر روی نقالهها قرار میگیرند و هزینهی هر کیوسک بر اساس مساحت سطح مقطع آن حساب میشود و مرکز سورتینگ تمایل دارد کمترین هزینه را برای خرید این کیوسکها داشته باشد.
شکل زیر نمای بالا از یکی از مراکز سورتینگ دیجیکالا است. خانههای آبی رنگ نشاندهندهی
رولرهای نقالهها و خطهای قرمز نشاندهندهی محیط کیوسکهای قرار گرفته در اطراف هر نقاله است.
![توضیح تصویر](https://i.ibb.co/cc0KLY6/Screenshot-2022-03-03-at-6-16-11-AM.png)
الگوریتمی طراحی کنید که با داشتن محل رولرها، مساحت بزرگترین کیوسک لازم را محاسبه کند.
# ورودی
در خط اول طول $n$ و عرض $m$ مرکز سورتینگ و $k$ تعداد نقالهها داده میشوند.
$$1 \leq m, n \leq 500$$
در $k$ خط بعدی هر خط $r$ شمارهی ردیف در سورتینگ سنتر و $c_1$ شمارهی ستون آغاز و $c_2$ شمارهی ستون پایان یک بخش از نقاله داده میشوند.
# خروجی
مساحت بزرگترین کیوسک
## ورودی نمونه ۱
```
6 6 7
1 2 4
2 2 3
2 6 6
3 5 5
4 2 2
5 4 6
6 1 4
```
## خروجی نمونه ۱
```
12
```
در این نمونه، ورودی و خروجی کاملا مطابق با تصویر صورت سوال است. همانطور که در تصویر مشخص است، بزرگترین مساحت کیوسک برابر ۱۲ است.
## ورودی نمونه ۲
```
4 4 4
1 1 2
2 2 3
3 3 3
4 1 1
```
## خروجی نمونه ۲
```
9
```
این نمونه مطابق با تصویر زیر است:
![توضیح تصویر](https://i.ibb.co/98tDdpn/Screenshot-2022-03-03-at-6-44-33-AM.png)
مرکز سورتینگ دیجیکالا
+ محدودیت زمان: ۰٫۵ ثانیه
+ محدودیت حافظه: ۶۴ مگابایت
----------
حسنی به تازگی در دیجیکالا به عنوان مهندس نرمافزار استخدام شده است و وظیفهی بهینه کردن حملونقل بین مرکز پردازش و مراکز توزیع را دارد. هر بسته برای آن که به مشتری برسد در ابتدا در مرکز پردازش آماده میشود و سپس به یکی از مراکز توزیع دیجیکالا فرستاده شده و از آنجا برای مشتری ارسال میگردد.
در فرایند ارسال مرسولهها از مرکز پردازش به مرکز توزیع به هر راننده تعدادی مرسوله واگذار میشود که وظیفهی تحویل این مرسولهها را دارد. هر مرسوله وزن مشخصی دارد و باید به مرکز توزیع مشخصی فرستاده شود. این دو مقدار را با متغیر های $\mathrm {weight}$ و $\mathrm{delivery Center}$ مشخص میکنیم.
وسایل نقلیه رانندهها دو محدودیت حداکثر تعداد مرسوله قابل حمل و حداکثر وزن قابل حمل را دارد. این دو محدودیت را با متغیرهای $\mathrm{max Packages}$ و $\mathrm{max Weight}$ مشخص میکنیم.
مرسولهها به تریتب تاریخ تحویل به مشتری، به راننده تحویل داده میشوند و راننده نیز باید به همان ترتیب بستهها را به مراکز توزیع تحویل دهد. راننده نمیتواند ترتیب مرسولهها را به هم زده و به ترتیب دلخواه مرسولهها را تحویل دهد.
فرآیند تحویل مرسولهها به این صورت است که راننده پس از اتخاب تعدادی مرسوله، از مرکز پردازش حرکت کرده و به ترتیب مرسولهها به مراکز توزیع مراجعه کرده و مرسولهها را تحویل میدهد. پس از اتمام مرسولههای در دست به مرکز پردازش بازمیگردد و تعداد دیگری از مرسولهها را انتخاب میکند. این فرآیند تا زمانی که هیچ مرسولهای باقی نماند ادامه پیدا میکند. پس از اتمام تمامی مرسولهها راننده به مرکز پردازش باز میگردد.
حال وظیفه حسنی برنامه ریزی کردن حمل و نقل رانندهها جهت حداقل کردن تعداد سفرهای راننده است.
به حسنی کمک کنید که با داشتن مرسولههای مربوط به یک راننده، تعداد حداقل سفرهای لازم راننده را حساب کرده و به اون نشان دهد.
# ورودی
در خط اول ۴ عدد صحیح $m$، $n$، $\mathrm{max Packages}$ و $\mathrm{maxWeight}$ داده میشود که به ترتیب نمایانگر تعداد مراکز توزیع، تعداد مرسولهها، حداکثر ظرفیت تعدادی و حداکثر ظرفیت حجمی راننده است.
$$1 \leq n, m \leq 10 \ 000$$
$$1 \leq max Packages \leq m$$
$$1 \leq max Weight \leq 100 \ 000$$
در $n$ خط بعدی دو عدد صحیح $\mathrm{delivery Center}$ و $\mathrm{weight}$ داده میشود که به ترتیب نشان دهنده شماره مرکز توزیع و وزن مرسوله است.
$$ 1 \leq weight \leq max Weight$$
$$ 1 \leq delivery Center \leq m $$
# خروجی
در خروجی حداقل تعداد سفر لازم برای رساندن تمامی مرسولهها را چاپ کنید.
# مثالها
## نمونه ورودی ۱
```
2 3 3 4
1 1
2 1
1 1
```
## نمونه خروجی ۱
```
4
```
حداقل تعداد سفرهای لازم به این گونه است که راننده تمامی مرسولهها را برداشته و به مرکز توزیع اول میرود (سفر اول) و مرسوله اول را تحویل میدهد. سپس به مرکز توزیع دوم رفته (سفر دوم) و مرسوله دوم را تحویل میدهد. در انتها نیز به مرکز توزیع اول بازگشته (سفر سوم) و مرسوله سوم را تحویل داده و به مرکز توزیع باز میگردد (سفر چهارم).
## نمونه ورودی ۲
```
3 5 3 6
1 2
3 3
3 1
3 1
2 4
```
## نمونه خروجی ۲
```
6
```
حداقل تعداد سفرهای لازم به این گونه است که راننده اولین مرسوله را برداشته، به مرکز توزیع اول تحویل داده و به مرکز پردازش بازمیگردد (۲ سفر). سپس مرسوله دو، سه و چهار را برداشته و به مرکز توزیع سوم برده و پس از تحویل مرسوله ها بازمیگردد (۲ سفر). در نهایت مرسوله پنجم را برداشته و به مرکز توزیع شماره دو رفته و پس از تحویل مرسوله باز میگردد (۲ سفر).
## نمونه ورودی ۳
```
3 6 6 7
1 4
1 2
2 1
2 1
3 2
3 4
```
## نمونه خروجی ۳
```
6
```
حداقل تعداد سفرهای لازم به این گونه است که راننده مرسوله اول و دوم را برمیدارد و به مرکز توزیع شماره ۱ میرود و پس از تحویل مرسولهها به مرکز پردازش باز میگردد (۲ سفر). سپس مرسولههای سوم و چهارم را برمیدارد و به مرکز توزیع شماره ۲ میرود و پس از تحویل مرسوله به مرکز پردازش باز می گردد (۲ سفر). در نهایت مرسوله پنجم و ششم را برمیدارد و به مرکز توزیع شماره ۳ رفته و پس از تحویل مرسولهها به مرکز پردازش باز میگردد (۲ سفر).
سیستم حملونقل
+ محدودیت زمان: ۱ ثانیه
+ محدودیت حافظه: ۶۴ مگابایت
----------
تیم مارکتینگ دیجیکالا میخواهد در روز یلدا کمپینی را برگزار کند که در آن $2n$ آیتم را برای فروش ویژه قرار بدهد و به $n$ نفر اولی که از این آیتمها خریداری کنند علاوه بر آیتمی که خریدهاند، یک آیتم هدیه نیز تحویل بدهد. آیتم ها از $1$ تا $2n$ شمارهگذاری شدهاند و هر شخص فقط میتواند یک کالا را از این لیست برای خود بخرد.
شما شخصی هستید که قرار است یک لیست از $n$ آیتم خریداری شده تحویل بگیرید و $n$ جفتآیتم تحویل دهید به طوری که به هر شخص خریدار آیتمی که سفارش داده به علاوه یک آیتم هدیه تعلق گیرد.
حال دوستان شما چالشی برای شما مطرح میکنند که برای فهم آن ابتدا نیاز به یک تعریف دارید.
عدد خاص را اینگونه تعریف میکنیم:
تعداد جفتآیتمهایی که در آنها شمارهی آیتم کاربر کمتر از شمارهی آیتم هدیه باشد.
حال چالش شما این است که بعد از گرفتن لیست $n$ آیتم خریداریشده بگویید چند عدد خاص مختلف میتوانید بسازید.
# ورودی
خط اول شامل عدد $c$ است که تعداد کمپینها را نشان میدهد.
$$1 \leq c \leq 1000$$
خط اول هر کمپین عدد $n$ به عنوان تعداد سفارشات در کمپین به شما داده میشود.
$$1 \leq n \leq 200 \ 000$$
خط دوم هر کمپین $n$ عدد مرتبشده از کوچک به بزرگ داده میشود. لازم به ذکر است جمع تمامی $n$ها از $200 \ 000$ بیشتر نمیشود.
# خروجی
برای هر کمپین «تعداد» اعداد خاصی که میتوانید بسازید را چاپ کنید.
# مثالها
## ورودی نمونه
```
3
1
1
5
1 4 5 9 10
2
3 4
```
## خروجی نمونه
```
1
3
1
```
در کمپین نخست این مثال، جمعا دو کالا موجود داریم (چون تعداد کالاها برابر $2n$ است). بنابراین تنها یک راه وجود دارد، آن هم اینکه به تنها کاربری که خرید کرده است، کالای شمارهی ۲ هدیه داده شود.
در کمپین دوم، سه حالت وجود دارد. عدد خاص برابر با ۲ باشد (برای مثال به ترتیب کالاهای ۲ و ۳ و ۶ و ۷ و ۸ به خریداران هدیه داده شوند)؛ یا میتواند برابر با ۳ باشد (به ترتیب کالاهای ۲ و ۶ و ۷ و ۳ و ۸ هدیه داده شوند)؛ یا میتواند برابر ۱ باشد (به ترتیب کالاهای ۸ و ۲ و ۳ و ۶ و ۷ هدیه داده شوند).
در کمپین سوم این مثال، در هر حال در هر جفتآیتمی که ایجاد کنیم شمارهی هدیه کمتر از شمارهی کالای خریداریشده است، بنابراین تنها عدد ۰ را داریم.
کمپین مارکتینگ
+ محدودیت زمان: ۱ ثانیه
+ محدودیت حافظه: ۶۴ مگابایت
----------
اخیرا بین ۳ تیم مختلف هوش مصنوعی، هوش تجاری و مهندسی در دیجیکالا رقابتی شکل گرفته تا بفهمند کدام تیم در کار با اعداد سریعتر است. نحوه ی رقابت به این صورت است که یک جدول بزرگ که شامل اعداد زیادی است را در نظر میگیریم و تمام اعداد آن جدول را با هم جمع میکنند و عددی به دست میآورند که میتواند بسیار بزرگ باشد و آن را $n$ مینامیم. مرحلهی بعد این رقابت این است که از $n$ زیررشتهای متوالی را حذف میکنیم و به عددی جدید میرسیم. (عدد جدید میتواند با تعدادی صفر شروع شود) همچنین اگر تمام ارقام را حذف کنید عدد باقی مانده صفر میشود.
حال چالش این است که جمع تمامی اعداد بدست آمده بعد از یک مرحله حذف کردن ارقام را بیابید. از آنجا که این عدد ممکن است خیلی بزرگ شود باقی مانده آن به $10^9+7$ را بیابید. عجله کنید و به تیم خود در برنده شدن کمک کنید!
# ورودی
در تنها خط ورودی عدد $n$ به شما داده میشود.
$$1 \leq n \leq 10^{10^5}$$
# خروجی
در تنها خط خروجی باقیماندهی مجموع خواستهشده را به $10^9+7$ چاپ کنید.
# مثالها
## ورودی نمونه ۱
```
204
```
## خروجی نمونه ۱
```
54
```
در این مثال هربار یکی از زیررشتههای ۲، ۲۰، ۰، ۰۴، ۴ حذف میشوند و هربار عددی را که باقی میماند جمع میکنیم.
## ورودی نمونه ۲
```
100500100500
```
## خروجی نمونه ۲
```
428101984
```
رقابت سالم
+ محدودیت زمان: ۱ ثانیه
+ محدودیت حافظه: ۵۱۲ مگابایت
----------
دیجیکالا انبارهای متفاوتی دارد و از طرفی خود فروشندگان هم میتوانند انبارهای خود را داشته باشند، اما یک انبار اصلی وجود دارد که به آن انبار دانش میگوییم. میان برخی از این انبارها جادههایی وجود دارد که هزینهی عبور از این جادهها مشخص است.
دیجیکالا برای جابهجایی کالاها میان انبارها با شرکتی به نام «ترانزیت برادران سلطانلو به جز سلطان کوچیکه» قرارداد بسته و آنها به ازای هر جابهجایی هزینهای از دیجیکالا دریافت میکنند. اما این شرکت قانون عجیبی برای جابهجایی دارد.
این قانون از این قرار است که در هر حرکت باید از ۲ جاده عبور کرد مثلا برای جابهجایی از انبار $i$ به انبار $k$، ابتدا باید از انبار $i$ به انبار $j$ و سپس از انبار $j$ به انبار $k$ حرکت کرد و در نهایت هزینهای که بابت این مسیر، دریافت میکند برابر مربع مجموع هزینهی هرکدام از مسیرهاست، یا به عبارتی:
$${(cost(i,j) + cost(j,k))}^2$$
طبق این تعریف، ممکن است بین دو انبار هیچ مسیری وجود نداشته باشد! چون هر مسیر شامل تعدادی حرکت است (که هر حرکت دقیقا شامل ۲ جاده است) و مجموع هزینهی این حرکتها برابر است با هزینهای که شرکت باید به برادران سلطانلو بپردازد.
حال از شما خواسته میشود که کمترین هزینهی جابهجایی از انبار اصلی دانش(انبار ۱) به باقی انبارها را بیابید.
توجه داشته باشید که ممکن است نتوانید مسیری میان انبار اصلی و برخی از انبارها بیابید. در آن صورت این هزینه را ۱- برگردانید.
# ورودی
در خط اول ۲ عدد $n$ و $m$ آمده است که به ترتیب تعداد انبارها و تعداد راههاست. میان هر ۲ انبار حداکثر یک راه داریم و انباری به خودش راهی ندارد.
$$2 \leq n \leq 100 \ 000$$
$$1 \leq m \leq 200 \ 000$$
در $m$ خط بعدی در هر خط به ترتیب سه عدد $u$ و $v$ و $w$ آمده که نشان دهندهی راهی دوطرفه بین $u$ و $v$ است که هزینهی آن $w$ است.
$$1 \leq w \leq 50$$
$$1 \leq u \neq v \leq n$$
تضمین میشود هر راه حداکثر یکبار ورودی داده میشود.
# خروجی
در تنها خط خروجی به ازای انبار $i$ اگر مسیری درست برای جابهجایی (با توجه به شروط گفته شده) از انبار یک به انبار $i$ وجود نداشت عدد ۱- و اگر وجود داشت کم ترین هزینهی ممکن برای جابهجایی از انبار ۱ به انبار $i$ را چاپ کنید. دقت کنید فاصلهی هر انبار از خودش برابر صفر میباشد.
# مثالها
## نمونه ورودی ۱
```
3 2
1 2 4
2 3 2
```
## نمونه خروجی ۱
```
0 -1 36
```
در این مثال، مسیری درست برای رسیدن از ۱ به ۲ وجود ندارد و عدد ۱- برمیگردد. برای رسیدن از انبار ۱ به انبار ۳ کافیست جادههای انبار ۱ به انبار ۲ و انبار ۲ به انبار ۳ طی شوند و جمع هزینه آنها برابر مربع مجموع ۴ و ۲ یعنی ۳۶ است.
## نمونه ورودی ۲
```
4 4
1 2 2
2 3 3
3 4 6
2 4 5
```
## نمونه خروجی ۲
```
0 130 25 49
```
جابهجایی میان انبارها
**کد شما باید روی نسخهی استاندارد _MySQL_ قابل اجرا باشد.**
---
جدولی با نام `orders` برای نگهداری اطلاعات سفارشها موجود است که ساختار آن بهشرح زیر است:
| نام | نوع | تعریف | ملاحضات |
| --- | --- | --- | --- |
| **id**|int|**شناسهی سفارش**|primary key|
|**customer_id**|int|**شناسهی مشتری**|foreign key customers|
|**status**|enum|**وضعیت سفارش که یکی از حالات در انتظار پرداخت، در انبار، کنسلشده و تحویلدادهشده است**|یکی از مقادیر wait_payment، warehouse، canceled و sent میباشد|
|**created_at**|date|**تاریخ ثبت سفارش**||
همچنین جدولی با نام `customers` برای نگهداری اطلاعات کاربران با ساختار زیر داریم:
| نام | نوع | تعریف | ملاحظات |
| ---| ---| ---| ---|
|**id**|int|**شناسهی مشتری**|primary key|
|**name**|varchar|**نام مشتری**||
|**is_blocked**|bool|**آیا فعالیت مشتری در سایت ممنوع شده است؟** |Nullable، مقدار ۱ برای مشتریهای بلاکشده است و مقدار صفر یا null برای مشتری عادی است|
# مطلوبات
کوئریهای *SQL* خواستهشده از شما موارد زیر است (هر کوئری نمرهای جداگانه دارد و اگر کوئری یک قسمت را نتوانستید بزنید، کوئریهایی که حل کردید را بفرستید و قسمت آن کوئری را خالی بگذارید):
----------
**بخش ۱)** کوئریای بنویسید که لیست تمامی سفارشاتی که در انبار هستند را برگرداند. خروجی باید شامل یک جدول با یک ستون `order_id` باشد که بهترتیب شناسهی سفارش و بهصورت نزولی مرتب شدهاند.
---
**بخش ۲)** کوئریای بنویسید که شناسه و نام تمامی مشتریانی که تا به حال سفارشی ثبت نکردهاند را برگرداند. خروجی باید شامل دو ستون با نامهای `customer_id` و `customer_name` باشد که بهترتیبِ نام مشتری و بهصورت صعودی مرتب شدهاند.
---
**بخش ۳)** نرخ سفارشات کنسلشده برابر است با تعداد تمامی سفارشات کنسلشده برای مشتریان عادی (بلاکنشده) تقسیم بر تعداد سفارشات برای مشتریان عادی. کوئریای بنویسید که نرخ کنسل شدن را در هر روز تا دو رقم اعشار محاسبه کند. خروجی باید شامل یک جدول با دو ستون با نامهای `date` و `cancellation_rate` باشد. توجه کنید که در جدول خروجی تنها باید شامل تاریخهایی که در آنها سفارش ثبت شده است باشد. برای نمایش نرخ سفارشات باید عدد محاسبهشده را در ۱۰۰ ضرب کرده و با استفاده از تابع `format` تا دو رقم اعشار آن را گرد کنید تا بهصورت درصد قابل نمایش باشد.
---
# آنچه باید آپلود کنید
کد خود را در قالب زیر، در یک فایل با نام `code.sql` قرار دهید و آن را ارسال کنید:
```sql
-- Section1
your first query here
-- Section2
your second query here
-- Section3
your third query here
```