یک ربات داریم که در مبدا مختصات قرار دارد! هر بار ربات یک دستور میخواند و یک واحد بر روی صفحه مختصات دوبعدی طبق آن حرکت میکند. ۴ دستور ما «بالا»، «پایین»، «چپ» و «راست» هستند.
حال به شما تعدادی دستور داده میشود و شما باید همه آنها را به ربات بدهید. اما میتوانید حداکثر عملیات انجام دهید. در یک عملیات میتوانید یکی از دستورها را به یک دستور دیگر تبدیل کنید به شرطی که جهت مخالف دستور فعلی نباشد.
به عبارت دیگر در یک عملیات نمیتوانیم «بالا» و «پایین» را به هم و «چپ» و «راست» تبدیل کرد ولی بقیه تبدیلها مجاز هستند. توجه کنید یک دستور را به تعداد دلخواه میتوانید تغییر دهید.
برای مثال اگر دو دستور «بالا» + «چپ» را داشته باشیم. میتوانیم با یک عملیات آن را به «چپ» + «چپ» یا «راست» + «چپ» یا «بالا» + «بالا» یا «بالا» + «پایین» تبدیل کرد اما نمیتوانیم آن را به «پایین» + «چپ» یا «بالا» + «راست» تبدیل کرد.
حال میخواهیم بدانیم به ازای سناریوهای مختلف و مستقل هربار ربات پس از انجام دستورات حداکثر چه مقدار میتواند به مبدا نزدیک بماند!
در سطر اول ورودی یا تعداد سناریوهای مختلف میآید.
در خط بعد در هر خط ۵ عدد طبیعی میآید. عدد اول نشانگر تعداد دستورهای راست، عدد دوم تعداد دستورهای بالا، عدد سوم تعداد دستورهای چپ و عدد چهارم تعداد دستورهای پایین است. عددد آخر هم حداکثر تعداد تغییرهای مجاز را نشان میدهد.
در سطر خروجی در هر سطر یک عدد صحیح برابر با مجذور کمینه فاصله ممکن ربات تا مبدا را خروجی دهید.
نمونههام همون قبلیاست!
در مثال اول در ابتدا یک «راست» و یک «چپ» داریم که خب در مبدا هستیم و نمیتونیم از بیشتر به مبدا نزذیک بشیم.
در مثال دوم اگر با دو عملیات دو «پایین» را به دو «راست» تبدیل کنیم آنگاه در هر جهت ۳ دستور خواهیم داشت و در مبدا قرار خواهیم گرفت.
در مثال سوم فاصله به طور پیشفرض از مبدا ۱ است و نمیتوان آن را کاهش داد.
در مثال چهارم با تبدیل ۳ «پایین» به ۳ «چپ» به فاصله ۱ از مبدا میرسیم.