Python (Alpha)

یادگیری متفاوت پایتون از پایه؛ با چاشنی انتخاب مسیر شغلی

hero
معرفی

چرا Python (Alpha)؟

بوت‌کمپ پایتون مقدماتی کوئرا، با اولین ابزار‌‌های ارتباط با ماشین، یعنی ورودی و خروجی شروع می‌شود و سپس با تعریف متغیرها، اعمال حسابی، ساختار شرط و حلقه آشنا می‌شوید. اما در ادامه برای جلوگیری از تکرار غیر مفید کدها نیازمند استفاده از تابع خواهیم بود و در نهایت با لیست، تاپل، و دیگر ساختارهای داده در پایتون آشنا خواهید شد. اما این انتهای راه نیست. در ادامه کار به یادگیری HTML و CSS خواهید پرداخت و در انتهای بوت‌کمپ، پروژه‌ها و وبینارهای متعدد به شما در انتخاب ادامه مسیر برای تبدیل شدنتان به یک برنامه‌نویسی حرفه‌ای کمک خواهند کرد.

Python
HTML
CSS
Project

مخاطبین بوت‌کمپ

suitable

این بوت‌کمپ مناسب‌ شما است اگر

می‌توانید هفته‌ای حداقل ۲۰ ساعت برای یادگیری وقت بگذارید.

بالای ۱۸ سال سن دارید.

می‌خواهید زبان پایتون را به صورت عملی، یکبار برای همیشه به شکل اصولی بیاموزید.

آموزش و یادگیری گروهی و کار کردن روی پروژه‌های غنی برایتان جذاب است.

می‌خواهید قدم اول برای شروع مسیر شغلی مورد علاقه خود را محکم بردارید.

این بوت‌کمپ مناسب‌ شما نیست اگر

می‌خواهید سرفصل‌های بوت‌کمپ را به‌صورت سطحی یاد بگیرید.

از رویارویی با چالش‌های جذاب و واقعیِ یک برنامه‌نویس پایتون می‌هراسید.

تجربه‌ی عملی کدنویسی و ماجراجویی در دنیای وسیع برنامه‌نویسی برایتان ارزشی ندارد.

فکر می‌کنید تماشای ویدئوهای آموزشی به‌تنهایی شما را برنامه‌نویس می‌کند.

دوره «پایتون مقدماتی» یا «مبانی برنامه نویسی» کوئرا را گذرانده‌اید.

suitable

فرآیند ثبت‌نام

ویژگی‌های بوت‌کمپ

یک مسیر مطمئن و ساده

یک مسیر مطمئن و ساده

تنها پیش‌نیاز این دوره علاقه و اراده شما است تا قدم‌های اول برای تبدیل شدن به یک برنامه‌نویس حرفه‌ای را با اطمینان بردارید.

منتورشیپ

منتورشیپ

در طول بوت‌کمپ یک منتور اختصاصی دارید که می‌توانید در هر زمینه‌ای از او کمک بگیرید.

آشنایی با مسیرهای شغلی

آشنایی با مسیرهای شغلی

با شرکت در وبینارها، با مسیرهای شغلی متفاوت حوزه برنامه نویسی آشنا می‌شوید.

توصیه‌نامه شغلی

توصیه‌نامه شغلی

با توجه به توصیه‌نامه‌ای که بر اساس عملکرد شما طراحی می‌شود، به استعداد و توانایی خود در راستای انتخاب مسیر شغلی واقف می‌شوید.

تعامل و شبکه‌سازی

تعامل و شبکه‌سازی

با تبادل اطلاعات و تعامل بیشتر با هم تیمی‌‌‌های خود، یادگیری خود را وسعت می‌بخشید.

تمرین و پروژه هدفمند

تمرین و پروژه هدفمند

با حل تمرین‌های متعدد و پروژه‌های طراحی شده، به تسلط بیشتری دست پیدا می‌کنید.

به همراه حمایت‌های بنیاد ملی نخبگان

مهارت‌جویان برتر شرکت‌کننده در هر بوت‌کمپ امتیاز دوره کارآموزی و کارورزی در طرح‌های بنیاد ملی نخبگان را کسب می‌نمایند. مشمولین طرح‌های بنیاد در صورت اتمام موفقیت‌آمیز بوت‌کمپ، از تسهیلات بنیاد ملی نخبگان بهره‌مند می‌شوند.

سرفصل‌های بوت‌کمپ

این بوت‌کمپ در ۷ هفته در روز‌های پنجشنبه و جمعه برگزار خواهد شد.

زمان‌بندی جلسات بوت‌کمپ به شرح زیر خواهد بود:

اساتید بوت‌کمپ

علی عابدین

علی عابدین

مدرس پایتون

مدرس برنامه‌نویسی در مدارس برتر تهران

حامد خانکی

حامد خانکی

مدرس HTML/CSS

مسئول آموزش فرانت‌اند کوئرا

arrow

هزینه‌ی سرمایه‌گذاری

۶,۵۹۹,۰۰۰ تومان

Python (Alpha)

Python (Alpha)


ثبت‌نام‌ اولیه: ۳۲۹

دوره‌های کوئرا کالج

کوئرا کالج دوره‌های آموزشی در سطوح مختلف ارائه می‌کند تا در هر زمان بتوانید مهارت‌های خود را افزایش دهید. در صورتی که پیش‌نیاز‌های این دوره را ندارید، و یا نمی‌توانید هفته‌ای حداقل ۲۰ ساعت برای یادگیری وقت بگذارید، پیشنهاد ما به شما شرکت در دوره‌های کوئرا کالج است.

college image

برنامه‌نویسی پایتون مقدماتی

مشاهده دوره
امکاناتبوت‌کمپکالج
آموزش جامع
تمرین‌های عملی
امکان گذراندن دوره در هر زمان
بدون پیش‌نیاز برای یادگیری
جلسات رفع اشکال و انتقال تجربه
پروژه‌های هدفمند
منتورشیپ یک‌ به ‌یک و گروهی
شناخت عمیق از نیازمندی صنعت
حضور در تیم و شبکه‌سازی
دورهمی‌های حضوری

سوالات متداول








بوت کمپ پایتون

پایتون چیست؟

پایتون یک زبان برنامه‌نویسی تفسیری، شی‌گرا و سطح بالا با معناشناسی پویا است در سال ۱۹۹۱ منتشر شد.این زبان به عنوان یک زبان عالی برای شروع مبتدیان شناخته می‌شود زیرا بسیاری از پیچیدگی‌ها را برای کاربر انجام می‌دهد و به مبتدیان این امکان را می‌دهد که به جای جزئیات کوچک بر روی درک کامل مفاهیم برنامه‌نویسی تمرکز کنند.

تاریخچه پایتون

داستان پایتون با زبان برنامه‌نویسی ABC آغاز شد، یک زبان برنامه‌نویسی که به‌طور خاص برای آموزش برنامه‌نویسی به افراد غیرمتخصص طراحی شده بود. پایتون در سال 1991 در مرکز تحقیقاتی CWI در آمستردام توسعه یافت و توسط گیدو وان روسوم به عنوان "نسلی از زبان ABC که به برنامه‌نویسان Unix/C جذابیت خواهد داشت" مطرح شد.

توسعه این زبان در مؤسسه ملی استانداردهای ایالات متحده (NIST) و شرکت پژوهش‌های ملی (CNRI) ادامه یافت. در سال 2001، این تلاش توسط بنیاد نرم‌افزار پایتون به عنوان یک سازمان غیرانتفاعی متعهد به ترویج و پیشرفت پایتون و جامعه آن، به عهده گرفته شد.

نام‌گذاری پایتون

شاید کنجکاو باشید که بدانید نام‌گذاری این زبان چه ارتباطی با مار پایتون دارد. پاسخ اما این است که این دو اصلا ارتباطی با هم ندارند. نام "پایتون" به افتخار گروه کمدی بریتانیایی "مونتی پایتون" انتخاب شده است، چرا که خالق این زبان یک طرفدار بزرگ این گروه است.

لوگوی پایتون

اگرچه تا مدتی طولانی هر گونه ارتباط نام پایتون با مارها یا خزندگان به طور مستند تکذیب شد، اما سرانجام به طور ناخودآگاه وارد طراحی لوگوی این زبان شد.

چرا پایتون تا این اندازه محبوب است؟

از آغاز خود، پایتون به عنوان یک نرم‌افزار منبع‌باز (با استفاده از یک مجوز شبیه به MIT) مجوزگذاری شد. به لطف مدل توسعه علنی و شفاف آن، پایتون در طی سال‌ها پیشرفت‌های زیادی داشت و هنوز هم روز به روز به محبوبیت آن افزوده می‌شود.

درطراحی پایتون به اصول زیبایی، سادگی و خوانایی بیشتر بسیار توجه شده است که آن را به یک زبان عالی برای توسعه‌دهندگان مبتدی تبدیل کرده است. به دلیل همین سادگی یادگیری‌ است که امروزه اغلب از این زبان به عنوان انتخاب اول در کلاس‌های برنامه‌نویسی دانشگاه‌ها استفاده می‌شود و بسیاری از کسانی که می‌خواهند آموزش برنامه‌ نویسی ببینند، این زبان را انتخاب می‌کنند.

با وجود منحنی یادگیری آرام، پایتون با کتابخانه استاندارد گسترده‌اش یک ابزار بسیار قدرتمند باقی می‌ماند که برای توسعه سریع در زمینه‌های علوم داده، برنامه‌های وب و اتوماسیون وظایف مناسب است.

این زبان همچنین با پشت سر گذاشتن زبان‌های C و جاوا به عنوان سریع‌ترین زبان برنامه‌نویسی در دنیا شناخته شد و در رده اول لیست TIOBE قرار گرفت. پایتون همچنین در سال‌های 2007، 2010، 2018، 2020 و 2021 به عنوان "زبان سال" توسط Tiobe نامزد شده است.

در ادامه به چند مورد دیگر از دلایل محبوبیت پایتون که از اهمیت بالاتری برخوردارند اشاره می‌کنیم:

چندمنظوره بودن

پایتون یک زبان برنامه‌نویسی چند منظوره است که کاربردهای بسیار متنوعی دارد و اکوسیستم پربار از ماژول‌ها و کتابخانه‌های آن، حوزه‌ها و صنایع متعدد را پوشش می‌دهد. به بیان دیگر این زبان مانند R برای آمار یا PHP برای توسعه وب، محدود به یک حوزه خاص نمی‌شود و کاربردهای گسترده‌ای از جمله DevOps، توسعه وب، علوم داده و بینایی ماشین.


افزایش بازدهی توسعه‌دهنده

از آن‌ جا که پایتون به مراتب خلاصه‌تر و دارای سینتکس ساده‌تری است، کارایی توسعه‌دهنده با این زبان افزایش می‌یابد، به ویژه در مقایسه با C++ یا جاوا که برای انجام یک کار مشابه نیاز به  میزان کد بیشتری دارند.. این همچنین به این معنا است که زمان توسعه کوتاه‌تر است که یعنی صرفه‌جویی در یکی از گران‌بهاترین منابع یک توسعه‌دهنده.


جامعه بزرگ و فعال

پایتون دارای یک جامعه بزرگ و دوستانه از توسعه‌دهندگان است که هر روز به تعداد آن‌ها افزوده می‌شود. 

حمایت غول‌های تکنولوژی

پیشرفت پایتون توسط بنیاد نرم‌افزار پایتون نظارت می‌شود که خود توسط شرکت‌های بزرگی مانند فیس‌بوک، آمازون، گوگل، مایکروسافت و ردهت حمایت می‌شود.

همچنین، پایتون به طور گسترده در شرکت‌هایی مانند یوبر، پی پال، اینستاگرام، نتفلیکس، دراپ‌باکس، ردیت، پینترست، بانک آمریکا، گلدمن ساکس، جی‌پی مورگان، اسپاتیفای و اونتبرایت نیز استفاده می‌شود.


یادگیری پایتون چقدر طول می‌کشد؟

به طور کلی، یادگیری اصول اولیه پایتون حدود دو تا شش ماه زمان می‌برد. اما به دست آوردن مهارت پایتون و تبدیل شدن به یک توسعه‌دهنده حرفه‌ای پایتون، ممکن است ماه‌ها یا حتی سال‌ها به طول بینجامد. 


بازار کار پایتون

برای بررسی بازار کار و تقاضا برای توسعه‌دهندگان یک زبان بهترین راه بررسی تعداد آگهی‌های استخدام است. با توجه به این که پایتون یکی از محبوب‌ترین زبان‌های برنامه‌نویسی در دنیاست و توسط شرکت‌های بسیاری در سراسر جهان استفاده می‌شود، بازار قوی و پرقدرتی دارد.


در سال‌های اخیر، تعداد شغل‌های مرتبط با پایتون به طرز چشمگیری افزایش یافته است. در حال حاضر بیش از حدود ۱۱,۰۰۰ آگهی استخدام مرتبط با پایتون در سراسر جهان در وب‌سایت Glassdoor وجود دارد. نسبت به پوزیشن‌های مرتبط با جاوا، این عدد تقریبا دو برابر است که نشان از بازار کار بسیار خوب پایتون در حال حاضر دارد.

چرا بوت کمپ پایتون؟

مسیر پیش روی شما به عنوان یک کدآموز به موارد زیادی بستگی دارد اما مهم‌ترین موضوع مبتدی یا حرفه‌ای بودن شماست. پس این سوال را برای هر دو کدآموز مبتدی و حرفه‌ای پاسخ می‌دهیم. 

کد آموز مبتدی

بوت‌کمپ‌های آلفا که نیاز به هیچ پیش‌نیازی ندارند می‌توانند یک گزینه ایده‌آل برای کدآموزان مبتدی باشند. افراد در این بوت کمپ‌ها می‌توانند از یادگیری مباحث پایه شروع کرده و پا به مسیر حرفه‌ای شدن بگذارند و نکته مثبت این تجربه، پروژه محور بودن آن است. جایی که تمرکز کدآموز نه روی آموزش تئوری و خسته کننده، بلکه پیاده‌سازی پروژه و تجربه است.


کد آموز حرفه‌ای

بوت کمپ‌های دلتا، برخلاف بوت کمپ‌های آلفا نیاز به یک دانش قبلی از مبحث مورد نظر داشته و تمرکز اصلی آن، تدریس مباحث پیشرفته، افزایش مهارت کدآموزان و آماده‌سازی آن‌ها برای ورود به بازار کار است. از این جهت می‌تواند یک سکوی پرتاب فوق‌العاده برای کسانی باشد که می‌خواهند کار خود را به عنوان یک توسعه‌دهنده شروع کنند.