- محدودیت زمان: ۱ ثانیه
- محدودیت حافظه: ۲۵۶ مگابایت
پس از فشارهای زیادی که در اتاق فرار به تیمور وارد شده بود. تیمور قصد دارد که طی یک عملیات ضربتی دنیا را متحول کند و ماشین حساب مورد علاقه خود را بسازد و آن را به جهانیان معرفی کند.
میدانیم که تیمور بسیار شخص قانوندوست و باعدالتی است. از آنجایی که قصد دارد ماشین حساب مورد علاقه خود را بسازد، پس باید قوانین خاص خود را داشته باشد تا تبدیل به یک ماشین حساب خاص برای معرفی به جهانیان شود. به همین علت قوانین ماشین حساب تیمور بدین صورت وضع شدند:
قوانین ماشینحساب تیمور
قانون اول
اگر تعداد اعداد مثبت و منفی باهم برابر بود، تیمور نیز به علت برقرار بودن عدالت بین تعداد اعداد مثبت و منفی، عدالت را نیز بین خود اعداد برقرار میکند. بدین صورت که همواره بزرگترین عدد صحیح مثبت در کنار بزرگترین عدد صحیح منفی و دومین عدد بزرگ صحیح مثبت در کنار دومین عدد بزرگ صحیح منفی و... تا تمام اعداد در کنار عدد همسطح خود قرار گیرند .
قانون دوم
اگر تعداد اعداد مثبت از اعداد منفی بیشتر بود به علت اینکه تیمور فرد عدالتمحوری است تا جایی که بتواند عدالت را بین اعداد مثبت و منفی، همانند قانون اول رعایت میکند. اما اعدادی که از این قانون پیروی نمیکنند را در کنار هم میگذارد و آن ها را اعداد بدون عدالت میخواند.و اگر بزرگترین عددِ اعداد بدون عدالت از حاصل اعداد دارای عدالت بیشتر بود، منفی شده تا عدالت بیشتری برقرار شود در غیر این صورت هویت خود را حفظ میکند و در گروه اعداد بدون عدالت میماند. سپس اعدادی که بدون عدالت هستند، به ترتیب از بزرگ به کوچک در کنار اعداد دارای عدالت ظاهر میشوند. در آخر تیمور تاکید میکند که تنها یک بار میتوان از این قانون استفاده کرد. (برای درک بهتر این قانون توضیحات نمونه ورودی ۲ را بخوانید)
قانون سوم
اگر تعداد اعداد منفی از اعداد مثبت بیشتر بود به علت اینکه تیمور فرد عدالتمحوری است تا جایی که بتواند عدالت را بین اعداد مثبت و منفی، همانند قانون اول رعایت میکند. اما اعدادی که از این قانون پیروی نمیکنند را در کنار هم میگذارد و آن ها را اعداد بدون عدالت میخواند و اگر حاصل اعداد دارای عدالت، منفی بود، کوچکترین عددِ اعداد بدون عدالت، مثبت شده تا عدالت بیشتری برقرار شود در غیر این صورت هویت خود را حفظ میکند و در گروه اعداد بدون عدالت باقی میماند. سپس اعدادی که بدون عدالت هستند، به ترتیب از بزرگ به کوچک در کنار اعداد دارای عدالت ظاهر میشوند. در آخر تیمور تاکید میکند که تنها یک بار میتوان از این قانون استفاده کرد. (برای درک بهتر این قانون توضیحات نمونه ورودی ۳ را بخوانید)
قانون چهارم
تیمور آخرین قانون را این گونه بیان کرد که اگر قبل از عدد ۰ علامت +
بیاید آن را جزو گروه اعداد مثبت و اگر علامت -
بیاید آن را باید جزو گروه اعداد منفی دانست.
همانطور که میدانید تیمور فشار زیادی را در اتاق فرار متحمل شده بود، به او در ساخت این ماشین حساب کمک کنید تا فشار کمتری وارد شود.
ورودی
ورودی تنها شامل یک خط است که در آن ، عملیات ریاضی تیمور برای ماشین حساب ، به طول حداکثر ۱۰۰۰ آمده است. همچنین تضمین میشود که عملیات ریاضی وارد شده، حتما از یکی از قوانین پیروی میکند و هر کدام از اعدادِ عملیات از $10^{15}$ کوچکتر است و حاصل کل عبارت هیجگاه از مثبت $10^{18}$ بزرگتر و از منفی $10^{18}$ کوچکتر نخواهد شد.
خروجی
در تنها خط خروجی باید عملیات را به گونهای تغییر دهید تا ماشینحساب بتواند آن را بر اساس قوانین خودساخته تیمور تحلیل کند و حاصل آن را حساب کند.
توجه : اگر حاصل عبارت مثبت یا صفر بود آن را بدون هیچ علامتی نمایش میدهیم.
مثال
ورودی نمونه ۱
+6+66+666-6666-66666-66
خروجی نمونه ۱
+666-66+66-6666+6-66666=-72660
ورودی نمونه ۲
+9+7+8+11-1
خروجی نمونه ۲
+11-1+9+8+7=34
با توجه به اینکه تعداد اعداد مثبت از اعداد منفی بیشتر است، باید از قانون دوم استفاده کرد. از آنجایی که ابتدا قانون اول اجرا میشود، حاصل این قانون برابر ۱۰ خواهد بود، که از بزرگترین عددِ اعداد بدون عدالت بیشتر است. پس عددی دستخوش تغییر نمیشود و تمام اعدادِ بدون عدالت، هویت خود را حفظ میکنند.
ورودی نمونه ۳
+1-12-17-19-20
خروجی نمونه ۳
+1-12+20-17-19=-27
با توجه به اینکه تعداد اعداد منفی از اعداد مثبت بیشتر است، باید از قانون سوم استفاده کرد. از آنجایی که ابتدا قانون اول اجرا میشود، حاصل این قانون برابر ۱۱- خواهد بود. پس کوچکترین عددِ اعداد بدون عدالت، دستخوش تغییر میشود و دیگر اعدادِ بدون عدالت، هویت خود را حفظ میکنند.
ارسال پاسخ برای این سؤال