لینک‌های مفید برای شرکت در مسابقه:

می‌توانید سوال‌های خود را در رابطه با سوالات از قسمت "سوال بپرسید" مطرح کنید.

سوالات این مسابقه توسط شرکت دیجی‌کالا طراحی شده است.

جدال بر سر پیتزا


  • محدودیت زمان: ۱ ثانیه
  • محدودیت حافظه: ۲۵۶ مگابایت

یکی از رسم و رسومات تیم مهندسی دیجی‌کال‍ا، خرید پیتزا به بهانه‌های مختلف است. از آن‌جا که تاکنون افراد زیادی با بهانه‌های بسیار متنوعی مجبور به خرید پیتزا برای هم‌تیمی‌های خود شده‌اند، بهانه‌ی موجه جدیدی به ذهن اعضای تیم مهندسی دیجی‌کال‍ا نمی‌رسد. آن‌ها بعد از یک جلسه‌ی Brainstorming، به این نتیجه می‌رسند تا یک بازی طراحی کنند تا در آن، بازنده را مجبور کنند که برای هم‌تیمی‌ها پیتزا سفارش دهد. از آن‌جا که مدت زیادی هست که ناهید و بهرام پیتزا نداده‌اند، برای انجام این بازی انتخاب می‌شوند تا بازنده سفارش پیتزا را به‌عهده بگیرد. بازی به این صورت است که بهرام و ناهید ابتدا یک عدد طبیعی n را انتخاب می‌کنند و در ابتدای هر دست، عدد m = 1 را در نظر می‌گیرند. بهرام و ناهید در هر نوبت، یک عدد از عوامل اول عدد n را انتخاب می‌کنند و آن را در m ضرب می‌کنند. اگر کسی که ضرب را انجام می‌دهد باعث شود که m برابر با n شود، آن دست را برده‌است؛ اما اگر m بزرگ‌تر از n شود بازی مساوی خواهد شد. توجه کنید از ان‌جا که این بازی بر سر چندین پیتزا انجام می‌شود، بهرام و ناهید هر دو به بهترین نحو بازی می‌کنند (همیشه بهترین انتخاب را انجام می‌دهند). با توجه به شرایط این بازی، پیش‌بینی کنید که کدام یک برنده‌ی این بازی خواهد بود.

ورودی🔗

در اولین خط، شامل تعداد دست‌های بازی (t) است. در t خط بعد، در هر خط، وضعیت شروع دست آمده است که در آن؛ n نشان‌دهنده‌ی عدد انتخاب شده و s نشان‌دهنده‌ی نام شروع‌کننده‌ی بازی (Nahid یا Bahram) است.
2n23112 \le n \le 2^{31} - 1 1t1041 \le t \le 10^4

خروجی🔗

در هر خط و به ازای هر دست، نام برنده (Nahid یا Bahram) یا در صورت تساوی کلمه‌ی Tie چاپ می‌شود.

مثال🔗

ورودی نمونه ۱🔗

10
10 Nahid
20 Bahram
30 Nahid
40 Bahram
50 Nahid
60 Bahram
70 Nahid
80 Bahram
90 Nahid
100 Bahram
Plain text

خروجی نمونه ۱🔗

Bahram
Bahram
Tie
Tie
Nahid
Tie
Tie
Tie
Tie
Nahid
Plain text

برای مثال، با در نظر گرفتن n = 12 (که عامل‌های اول‌ آن 3 و 2 هستند) و شروع بازی توسط بهرام، بازی این‌گونه خواهد بود که اگر بهرام 3 را انتخاب کند، ناهید می‌تواند با انتخاب 3 بازی را به تساوی بکشاند؛ در نتیجه بهرام 2 را انتخاب می‌کند و بازی را می‌برد.

ارسال پاسخ برای این سؤال
در حال حاضر شما دسترسی ندارید.