مسابقه برنامه نویسی الگوریتمی و پیاده‌سازی به مناسبت شب یلدا (بعد از یک هفته!) توسط شورای صنفی دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر برگزار می‌شود:

⭐️ یک مسابقه خیلی خفن داریم. 📔 این مسابقه یه ترکیب خوب از بخش‌های مختلف برنامه نویسی مثل الگوریتم و پیاده سازی هست، اصلا به اینکه برنامه نویسیم خوب نیست و اینا هم فکر نکنین و حتما شرکت کنین، پشیمون نمی‌شین. هر زبان برنامه‌نویسی که بلدید هم میتونید شرکت کنید و نگران نباشید. شرکت برای عموم آزاد است!

⏰ قراره سه از ساعت ۱۰ تا ۱۳ روز پنجشنبه ۹ دی با کلی هیجان تو این مسابقه شرکت کنیم :)))

🎁 جایزه این مسابقه هم که توی بنر نوشته شده که جذابیت و هیجان مسابقه رو چند برابر می‌کنه :)) (برای دیدن بنر به کانال تلگرامی زیر MCS_EVENTS ویا گروه تلگرامی MCS_YALDA بروید)

1️⃣🆚2️⃣ می‌تونین به صورت تکی یا تیم‌های دو نفره شرکت کنین که پیشنهادم اینه که تیم داشته باشین و شانس برنده شدنتون رو بیشتر کنید. (اگر بیشتر باشید و برنده شدید به شما جایزه تعلق نمی‌گیرد)

🔥 در آخر هم موفق باشین :)))

برای اطلاعات بیشتر عضو کانال تلگرامی رویدادهای ما بشوید. https://t.me/MCS_EVENTS

برای در جریان بودن از مسابقه و جشن عضو گ تروه لگرامی رویدادهای ما بشوید. https://t.me/MCS_YALDA

الو رها؟


  • محدودیت زمان: ۲ ثانیه
  • محدودیت حافظه: ۲۵۶ مگابایت

رها یک آرایه‌ی nn عضوی به‌ نام AA از اعداد مختلف دارد. او می‌خواهد در آرایه‌ی BB که به صورت زیر تعریف می‌شود، یک کوه سیاه پیدا کند. Bi=(1jn,jiAj) mod AiB_i = (\prod_{1 \leq j \leq n , j \neq i} A_j)\ mod\ A_i

کوه سیاه خانه‌ای از آرایه است که هیچ یک از خانه‌های مجاورش بزرگ‌تر از آن نباشند. اگر شما بتوانید برنامه‌ای بنویسید که یک کوه سیاه در آرایه‌ی BB پیدا کند، حتما توجه رها را جلب خواهید کرد.

ورودی🔗

در خط اوّل ورودی عدد طبیعی nn، تعداد اعضای آرایه‌ی AA آمده‌است.

سپس در خط بعد nn عدد طبیعی متفاوت A1,A2,,An A_1, A_2, \dots, A_n\ داده می‌شود. 2n106,1Ai2×1092 \le n \le 10^6 \quad , \quad 1 \le A_i \le 2\times 10^9

خروجی🔗

در تنها خط خروجی یک عدد ii چاپ کنید به طوری که BiB_i یکی از کوه‌های سیاه آرایه‌ی BB باشد. در صورتی که BB چند کوه سیاه داشت، شماره‌ی یکی از کوه‌های سیاه را به دل‌خواه چاپ کنید.

مثال🔗

ورودی نمونه ۱🔗

3
16 15 77
Plain text

خروجی نمونه ۱🔗

3
Plain text

داریم: B=3,2,9B = 3, 2, 9 که در آن خانه‌های شماره‌ی 11 و 33 کوه سیاه هستند.

ورودی نمونه ۲🔗

5
1 3 4 100 10
Plain text

خروجی نمونه ۲🔗

2
Plain text

داریم: B=0,1,0,20,0B = 0, 1, 0, 20, 0 که در آن خانه‌های شماره‌ی 22 و 44 کوه سیاه هستند.

ارسال پاسخ برای این سؤال
در حال حاضر شما دسترسی ندارید.