حمایت از تولید ملی!


  • محدودیت زمان: ۱ ثانیه
  • محدودیت حافظه: ۲۵۶ مگابایت

مرد مالیاتچی به تازگی شرکتی راه‌اندازی کرده است که بشقاب‌های تولید داخل را از تولیدکنندگان خریداری کرده و در بسته بندی‌ های جدید آن‌ها را صادر می‌کند.

بشقاب‌ها دارای اندازه‌های مختلفی هستند و چندین بشقاب با اندازه‌های متفاوت درون یک بسته به ترتیب اندازه (کوچک‌ترین بشقاب در بالا و بزرگ‌ترین بشقاب در پایین) چیده می‌شوند. این مدل چینش را چیدمان مالیاتچی پسند می‌نامیم. شرکت بشقاب‌ها را با چیدمان مالیاتچی پسند از تولیدکنندگان دریافت و با چیدمان مالیاتچی پسند هم صادر می‌کند. برای انجام این کار فقط اجازه‌ی انجام دو عملیات وجود دارد:

  • تجزیه: یک بسته بشقاب را می‌توان با برداشتن چند بشقاب از بالای آن و قرار دادن بشقاب‌ها در بسته‌ی جدید، به دو بسته‌ی جدید تجزیه کرد.

  • ترکیب: با قرار دادن یک بسته روی بسته‌ی دیگر، می‌توان دو بسته را ترکیب کرد. زمانی اجازه‌ی انجام این‌ کار وجود دارد که پایین ترین بشقاب بسته‌ی بالایی بزرگ‌تر از بالاترین بشقاب بسته‌ی پایینی نباشد. در این صورت بسته‌‌ی به وجود آمده چیدمانِ مالیاتچی پسند دارد.

توجه داشته باشید که بخشی از یک بسته هرگز نباید به صورت مستقیم در بالای بسته‌ی دیگر قرار بگیرد، بلکه ابتدا باید تجزیه شود و سپس این بسته‌های جدید تجزیه شده می‌توانند با بسته‌ی دیگر ترکیب شوند.

مجموعه‌ای از بسته‌ها را به شما می‌دهند و شما باید کمترین تعداد عملیات را بیابید که با انجام آن‌ها، همه‌ی بسته‌ها درون یک بسته منتقل شوند.

ورودی🔗

در خط اول ورودی عدد nn آمده است که تعداد بسته‌هایی که باید ترکیب شوند را نشان می‌دهد. در nn خط بعدی در هر خط ابتدا عدد kk آمده است که تعداد بشقاب‌های درون آن بسته را نشان می‌دهد و سپس به دنبال آن kk عدد به صورت غیر نزولی می‌آید که قطر بشقاب‌های این بسته از بالا تا پایین را نشان می‌دهد.

قطر هر بشقاب‌ عددی صحیح و نا منفی و حداکثر ۱۰۰۰۰ است. 1n501 \le n \le 50 1k501 \le k \le 50

خروجی🔗

در تنها خط خروجی کم‌ترین تعداد عملیات(تجزیه و ترکیب) که با انجام آن‌ها بسته‌های داده شده در یک بسته با چیدمان مالیاتچی پسند قرار می‌گیرند را چاپ کنید.

مثال🔗

ورودی نمونه ۱🔗

2
3 1 2 4
2 3 5
Plain text

خروجی نمونه ۱🔗

5
Plain text

توضیح نمونه‌ی ۱: در این نمونه ابتدا بسته اول را به دوقسمت (۱و۲) و (۴) و بسته‌ی دوم را به دو قسمت (۳) و (۵) تجزیه می‌کنیم، سپس در حرکت سوم بسته‌ی (۱و۲) را با بسته‌ی (۳) ترکیب، در حرکت چهارم بسته‌ی (۱و۲و۳) را با بسته‌ی (۴) ترکیب و در مرحله‌ی آخر بسته‌ی (۱و۲و۳و۴) را با بسته‌ی (۵) ترکیب می‌کنیم.

ورودی نمونه ۲🔗

3
4 1 1 1 1
4 1 1 1 1
4 1 1 1 1
Plain text

خروجی نمونه ۲🔗

2
Plain text
ارسال پاسخ برای این سؤال
در حال حاضر شما دسترسی ندارید.