+ محدودیت زمان: ۱ ثانیه
+ محدودیت حافظه: ۲۵۶ مگابایت
----------
در کهکشانی که کیهانشناسها آن را «پردیس» مینامند، سیستم تقویم همهی سیارههای این کهکشان، به صورت $(M, D)$ است.
در تقویم $(M, D)$ هر سال از $MD$ روز تشکیل میشود. اهالی این سیاره سالهای خود را به $M$ ماه با شمارههای ۱، ۲، ...، $M$ و در هر ماه $D$ روز با شمارههای ۱، ۲، ...، $D$ قرار میدهند.
فیروز در سیارهای از کهکشان «پردیس» زندگی میکند. در این سیاره سیستم تقویم $(M_1, D_1)$ است و فیروز متولد روز $D_s$ از ماه $M_s$ است. فیروز میخواهد به سیارهای برود که در آن تقویم به سیستم $(M_2, D_2)$ است.
فیروز میخواهد بداند روز و ماه تولد او در سیارهی جدید به چه صورت است. فرض کنید در سال تولد فیروز، روز ۱ از ماه ۱ در هر دو تقویم یکسان بوده است.
برای بهتر متوجه شدن سوال به نمونهها دقت کنید.
# ورودی
در سطر اول ورودی، دو عدد $D_1$ و $M_1$ داده میشود. در سطر دوم ورودی، دو عدد $D_2$ و $M_2$ داده میشود. در سطر سوم ورودی، دو عدد $D_s$ و $M_s$ داده میشود.
$$1 \leq M_s \leq M_1 \leq 100$$
$$1 \leq D_s \leq D_1 \leq 100$$
$$1 \leq M_2, D_2 \leq 100$$
# خروجی
در تنها سطر خروجی $D'_s$ و $M'_s$ را چاپ کنید که تاریخ تولد فیروز در تقویم دوم است.
# مثالها
## ورودی نمونه ۱
```
30 12
15 24
27 8
````
## خروجی نمونه ۱
```
12 16
````
در این نمونه، تقویم اول دارای ۱۲ ماه است و هر ماه ۳۰ روز دارد. تقویم دوم دارای ۲۴ ماه است و هر ماه ۱۵ روز دارد. فیروز در روز ۲۷ از ماه ۸ در تقویم اول به دنیا آمده است. پس تولد او روز ۱۲ از ماه ۱۶ در تقویم دوم است.
## ورودی نمونه ۲
```
28 10
100 1
11 3
````
## خروجی نمونه ۲
```
67 1
````
در این نمونه، تقویم اول دارای ۱۰ ماه است و هر ماه ۲۸ روز دارد. تقویم دوم تنها یک ماه دارد که ۱۰۰ روز طول میکشد. فیروز در روز ۱۱ از ماه ۳ در تقویم اول به دنیا آمده است. پس تولد او روز ۶۷ از ماه ۱ در تقویم دوم است.
## ورودی نمونه ۳
```
30 12
10 10
24 12
````
## خروجی نمونه ۳
```
4 6
````
در این نمونه، تقویم اول دارای ۱۲ ماه است و هر ماه ۳۰ روز دارد. تقویم دوم دارای ۱۰ ماه است و هر ماه ۱۰ روز دارد. فیروز در روز ۲۴ از ماه ۱۲ در تقویم اول به دنیا آمده است. پس تولد او روز ۴ از ماه ۶ در تقویم دوم است.
تقویمهای فضایی (ورودی/خروجی)
ارسال پاسخ برای این سؤال
در حال حاضر شما دسترسی ندارید.