مهدی که از کارش تو شرکت بیکار شده میخواد واسه خودش یه مغازه مانتو فروشی بزنه.
اون تو انبار مغازش تعداد n مانتو دارد. هر مانتو دارای دو مشخصه قیمت () و سایز () میباشد که سایز هر یک از این مانتوها از سایز دیگر مانتوها متفاوت است. (یعنی برای هر سایز بیش از یک مانتو وجود ندارد!)
فرض کنید c مشتری داخل مغازه مهدی وجود دارند که هر مشتری دارای دو مشخصه مقدار موجودی کارت () و سایز() میباشد. با این اوصاف مشتری i میتواند مانتو j را با شرایط زیر خریداری نماید:
موجودی کارتش از قیمت مانتو بیشتر باشد، یعنی:
سایز مانتو یا هم سایز خودش باشد یا حداکثر یک سایز بزرگتر از خودش باشد، یعنی: یا
حال مهدی میخواهد به گونه ای مانتو ها را به فروش برساند که بیشینه فروش ممکن را کسب کند.
در خط اول ورودی تنها یک عدد n که بیانگر تعداد مانتوهای داخل انبار است آمده. و در n خط بعدی مشخصه های هر یک از این مانتوها با دو عدد و آمده است که با فاصله از هم جدا شده اند.
(تضمین میشود که هیچ یک از مشتری ها قصد خرید بیش از یک مانتو را ندارند و هر مانتو به بیش از یک مشتری فروخته نخواهد شد. همچنین تضمین میشود که تمام ها از هم متمایزند.)
در خط بعدی یک عدد c آمده که بیانگر تعداد مشتریهای داخل مغازه است و در m خط بعدی مشخصههای هر یک از این مشتریها با دو عدد و آمده است که با فاصله از هم جدا شده اند.
در تنها خط خروجی بیشینه فروش ممکن را چاپ کنید.
در صورتیکه مشتری اول مانتوی شماره یک را خریداری کند و مشتری دوم مانتوی شماره سه را خریداری نماید، در مجموع مهدی 300 تومان فروش خواهد داشت.