+ محدودیت زمان: ۱ ثانیه
+ محدودیت حافظه: ۲۵۶ مگابایت
----------
در سیستمهای کامپیوتری دادهها در قالب **فایل** در حافظه ذخیره میشوند. هر فایل ممکن است درون یک **دایرکتوری** باشد و هر دایرکتوری ممکن است درون دایرکتوریهای دیگر باشد. یک **مسیر** نشان دهندهی یک فایل یا دایرکتوری خاص در این ساختار است. اکثر سیستم عاملهای شبه یونیکس یک دایرکتوری **ریشه** دارند که شامل تمام فایلها و دایرکتوریهای دیگر به صورت مستقیم یا غیر مستقیم میشود. در این سیستم عاملها ساختار زیر برای آدرس دهی فایلها استفاده میشود:
```
/<directory-name>/<directory-name>/.../<directory-name>/<file-name>
```
همچنین ساختار زیر برای آدرس دهی دایرکتوریها استفاده میشود:
```
/<directory-name>/<directory-name>/.../<directory-name>
```
برای مثال `/etc/passwd` فایلی به نام `passwd` در دایرکتوری `etc` در دایرکتوری ریشه را نشان میدهد. آدرسهای صحیح دیگر `/home/user/pictures/digikala` و یا فقط `/file` هستند. در این سوال ما فقط فایلها و دایرکتوریهایی را در نظر میگیریم که نامشان متشکل از حروف کوچک انگلیسی (a تا z) است.
دایرکتوری ریشه حالت خاصی است که با `/` نشان داده میشود.
هنگامی که کاربر در حال کارکردن با چنین سیستم عاملیست یک دایرکتوری به عنوان دایرکتوری فعلی در نظر گرفته میشود. اینگونه کاربر میتواند بدون مشخص کردن مسیر کامل دایرکتوری فعلی به فایلهای درون آن دسترسی پیدا کند. به این روش آدرس دهی، **آدرس دهی نسبی** گفته میشود. برای مثال اگر دایرکتوری فعلی `/home/user/pictures` باشد، کاربر میتواند به فایل `/home/user/pictures/digikala` از طریق آدرس `digikala` دسترسی داشته باشد. توجه کنید که به دلیل عدم وجود `/` در ابتدای آدرس، مشخص میشود که مسیر از دایرکتوری فعلی شروع میشود. همچنین دایرکتوریهای داخلی نیز میتوانند اینگونه آدرس دهی شوند. برای مثال `/home/user/pictures/others/digipay` میتواند به صورت `others/digipay` آدرس دهی شود.
نکتهی جالبتر این است که میتوانیم با این روش به فایلهای خارج از دایرکتوری فعلی نیز دسترسی داشته باشیم. به طور دقیقتر آدرس `..` به معنی دایرکتوریای است که یک سطح از دایرکتوری فعلی بالاتر است. همچنین `../..` به معنی دایرکتوری دو سطح بالاتر از دایرکتوری فعلی است. حال اگر دایرکتوری فعلی `/home/user/pictures` باشد و شما میخواهید به `/home/top/data/file` دسترسی پیدا کنید میتوانید آدرس را به صورت `../../top/data/file` بیان کنید.
به شما آدرس یک فایل که میخواهید به آن دسترسی پیدا کنید و آدرس دایرکتوری فعلی داده میشود. شما باید **کوتاهترین آدرس نسبی** برای دسترسی به آن فایل را پیدا کنید. برای مثال اگر دایرکتوری فعلی `/home/user/pictures` باشد شما باید `../movies/title` را به `../../user/movies/title` در هنگام دسترسی به فایل `/home/user/movies/title` ترجیح دهید.
بعضی از فایلها و دایرکتوریها ممکن است نامهای مشترک داشته باشند، اما غیر ممکن است که دو فایل یا دو دایرکتوری یا یک فایل و یک دایرکتوری، با نام یکسان درون یک دایرکتوری وجود داشته باشد. پس کلیهی آدرسها یکتا هستند. ورودیهای مساله آدرسهای درست هستند و در مسیرهای داده شده تناقض وجود نخواهد داشت. برای مثال آدرس فعلی `/home/user/digikala/other` و فایل `/home/user/digikala` با هم در تناقض هستند. زیرا همزمان یک دایرکتوری و فایل با نام `digikala` در دایرکتوری `user` وجود دارد.
# ورودی
در سطر اول ورودی آدرس فایل مورد نظر و در سطر دوم آدرس دایرکتوری فعلی داده شده است. طول هیچ آدرسی بیشتر از ۵۰ کاراکتر نخواهد بود. تضمین میشود آدرسها درست و دارای تناقض نخواهند بود. نام فایلها و دایرکتوریها نیز فقط از حروف کوچک انگلیسی (a تا z) تشکیل شده است.
# خروجی
در تنها خط خروجی آدرس نسبی فایل مورد نظر را از دایرکتوری فعلی چاپ کنید.
# مثال
## ورودی نمونه ۱
```
/home/top/data/file
/home/user/pictures
```
## خروجی نمونه ۱
```
../../top/data/file
```
مثال صورت سوال.
## ورودی نمونه ۲
```
/home/user/movies/title
/home/user/pictures
```
## خروجی نمونه ۲
```
../movies/title
```
مثال دیگر صورت سوال.
## ورودی نمونه ۳
```
/file
/
```
## خروجی نمونه ۳
```
file
```
دایرکتوری ریشه را فراموش نکنید.
## ورودی نمونه ۴
```
/a/b/a/b/a/b
/a/b/a/a/b/a/b
```
## خروجی نمونه ۴
```
../../../../b/a/b
```
نام برخی فایلها و دایرکتوریها ممکن است یکسان باشد.
## ورودی نمونه ۵
```
/root/root/root
/root
```
## خروجی نمونه ۵
```
root/root
```
نام فایلها یا دایرکتوریها ممکن است `root` باشد و به این معنی نیست که دایرکتوری ریشه هستند.
ارسال پاسخ برای این سؤال
در حال حاضر شما دسترسی ندارید.